1На данашњим Отвореним вратима ученицима Техничке школе из Врања представљене су могућности студирања на Одсеку Врање Академије техничко-васпитачких струковних студија. Присутне је у име колектива Одсека Врање Академије поздравила наставница Академије речима Бенџамина Френклина – Инвестиција у знање плаћа најбоље камате.

Догађају су присуствовали и представници компанија Алфа Плама, Кавим-Јединства и Водовода у циљу промоције пословних прилика и сарадње коју ове компаније остварују са Одсеком Врање дуги низ година. Госпођа Наташа Цветковић указала је потенцијалним студентима на бенефите обављања стручне праксе али и представила могућности запослења у компанији Алфа Плам.

Своја искуства и утиске о студирању потенцијалним студентима пренели су садашњи студенти друмског саобраћаја и машинског инжењерства. Нису изостале речи хвале о комуникацији са колегама, професорима и свим запосленима у Одсеку Врање. Посетиоци су, након формалног сегмента Отворених врата, обишли просторије Одсека, разговарали са запосленима и студентима, показујући заинтересованост за студенски живот и студентске обавезе.

Сутра, 23. марта наставља се промоција свих студијских програма са нагласком на студијске програме Инжењерство намештаја и ентеријера, Производна економија и Предузетнички мемаџмент.

Пројекти , награде и признања