DSC3932 edit 1Студенти Академије техничко-васпитачких струковних студија са студијских програма Предузетнички менаџмент и Производна економија и професорка др Милица Станковић су у понедељак 17.10.2022. године посетили Универзитет за туризам и менаџмент из Скопља са којим Академија техничко-васпитачких струковних студија има успешну међународну сарадњу. Ректор Универзитета за туризам и менаџмент, проф. др Аце Миленковски је пожелео срдачну добродошлицу нашим студентима.

Студенти су показали велику заинтересованост за укључивање у наставу на партнерској институцији, те истакли да је Универзитет за туризам и менаџмент оправдао њихова досадашња очекивања. Професори Универзитета за туризам и менаџмент у Скопљу су били веома заинтересовани за даљу сарадњу са нашом институцијом. Искористили су  прилику да нашим студентима пруже све неопходне информације како би им олакшали студирање на њиховој институцији као и боравак у Скопљу.

Управа Универзитета за туризам и менаџмент у Скопљу је показала велико интересовање за будућу сарадњу са Академијом техничко-васпитачких струковних студија и за потенцијална партнерства на бројним пројектима.

Академија техничко-васпитачких струковних студија има одличну међународну сарадњу са бројним партнерским институцијама на глобалном нивоу, те се труди да својим студентима пружи одличне прилике за студентске размене, праксу и стручно усавршавање.

 

 

 

 

Пројекти , награде и признања