1Промоција студијских програма Академије техничко-васпитачких струковних студија, за школску 2023/24. годину, настављена је на Презентацији факултета и високошколских установа, одржаној у просторијама Медицинске школе „Др Миодраг Лазић“ у Нишу, 03. новембра 2022. године.

Ученици завршног разреда Медицинске школе „Др Миодраг Лазић“ информисани су о могућностима наставка школовања, циљевима и задацима који се постављају будућим студентима, методама наставе, о програмима пријемних испита и начинима пријављивања.

С обзиром на то да је у Одсеку Врање Академије у школској 2022/23. години уписана прва генерација студената – будућих струковних медицинских сестара, и да су уписом попуњена сва буџетска и самофинансирајућа места, од значаја је да промоција тако актуелног студијског програма, поред осталих студијских програма Академије, на самом почетку буде пред ученицима средње медицинске школе као важне циљне групе.

Такође, на Сајму образовања - професоналне оријентације Националне службе за запошљавање – Филијала Ниш у Официрском дому у Нишу, 10. новембра 2022. године Академија је представила своје атрактивне студијске програме. Посетиоци су имали прилике да се ближе упознају са могућностима студирања и студијским програмима који се реализују у Одсеку Ниш, Одсеку Пирот и Одсеку Врање.

Промоција студијских програма Академије је пажљиво испланирана са јасним циљевима: помоћи ученицима завршних разреда средњих школа у избору будућег занимања и формирање праве слике о ономе што их на студијама у нашој установи очекује.

 

Пројекти , награде и признања