1jpgУ четвртак, 04. априла, Академију техничко-васпитачких струковних студија,  Одсек Врање, посетили су  ученици завршних разреда Медицинске школе „Др Изабел Емсли-Хатон“, Гиманзије „Бора Станковић“ и Пољопривредно-ветеринарске школе „Стеван Синђелић“ из Врања.

Професори и асистенти су представили студијске програме за које се средњошколци могу определити у Одсеку Врање кроз занимљиве асоцијације, те је остварена интерактивна комуникација са нашим драгим будућим студентима..

Догађају су присуствовали представници компаније BAT (British American Tobacco) из Врања сa циљем представљања и промоције пословних прилика и стручне праксе у својој компанији. Господин Радмило Додић је испред компаније BAT (British American Tobacco), представио средњошколцима, нашим будућим студентима, могућност запослења и обављања стручне праксе током и по завршетку студија.

Чланови Студентског парламента су са задовољством пренели искуства студирања, утиске са конференција, путовања, радионица, сајмова, што се посебно допало будућим студентима. Затим су средњошколци  обишли лабораторије, радионице и просторије Одсека Врање и имали прилику да разговарају са професорима и сарадницима са свих студијских програма.

 

 

Пројекти , награде и признања