Овера летњег семестра и пријава испита на основним, специјалистичким и мастер струковним студија вршиће се онлајн у периоду од 05. до 08. јуна 2023. године.

Овера семестра и пријава испита се обавља преко портала СтудИС на линку: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava  (Упуство за коришћење портала).. За пријаву на портал се користи мејл адреса коју сте добили за праћење наставе на Teams-u (Упутство за коришћење мејл адресе).

За оверу семестра потребно је попунити анкету (попуњава се онлајн – на линку http://anketa.ov.akademijanis.edu.rs/login). Приликом избора кода водите рачуна да изаберете ваш студијски програм и семестар који сте одслушали.  Упутство за приступ анкети..

Напомена: – Семестрална уплата приликом овере семестра се не плаћа;

– Доспеле рате школарине се могу видети на порталу СТУДИС;

– Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив

на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 07.06.2023.године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана (коме не прође уплата преко извода неће моћи да пријави испит у овом року).

– Студенти који немају отворен школски налог (студенти који немају налог за Office 365/Teams) потребно је да на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. пошаљу име, презиме и број индекса. – Уколико се овера семестра не изврши у предвиђеном року, студент може оверити семестар после рока уз административну таксу од 3.000,00 динара и не може да пријави испите док не овери семестар.

Пројекти , награде и признања